Hur jag kan hjälpa dig

Sömn och prestation

Jag arbetar med olika yrkesgrupper som alla har olika behov, tex chefer, sjökaptener, piloter, poliser, skiftarbetare, kontorsarbetare, elitidrottare och sjuksköterskor. Den gemensamma nämnaren är dock att alla sover – eller försöker sova! 

Jag erbjuder:

Föreläsningar

Utbildningsmaterial

Seminarier

Workshops

Kick-off

Utbildningar

Ledarskapsprogram

Coaching

Sömn och återhämtning är livsviktiga processer som rätt använda kan bidra till ökad livskvalitet, förbättrad hälsa och prestation. Samtidigt utgör sömn- och stressrelaterade sjukdomar ett betydande problem för folkhälsan. Många har stor kunskap om att man bör stressa mindre i vardagen, att man bör äta rätt sorts mat och att man bör motionera regelbundet, men de ca 8 timmarna på natten, en tredjedel av våra liv, är fortfarande ett mysterium för oss. 

Vad händer egentligen i kroppen när vi sover? Hur kan vi jobba bort våra sömnproblem? Med ökad kunskap om sömnens betydelse och dess påverkan på våra liv, kan du med små medel förbättra din sömn och din återhämtning. Du kan också öka din energi och prestation och därmed njuta mer av livet!

Jag ger under mina föreläsningar både biologiska och psykologiska förklaringar till hur hjärnan fungerar och hur man kan sova för att maximera prestationen. Jag ger även många praktiska råd från det senaste inom forskningen. 

Jag finns även på Talarforum